• Juelsminde Skole

Første skoledag 2015/16

Traditionen tro mødtes alle skolens elever i skolegården til fælles velkomst ved skoleleder Karsten Damgaard. Alle elever - især de nye i 0. klasse og på 7. årgang; samt elleve nye lærere og pædagoger - blev hilst velkommen fra trappen foran Himmelrummet.

Alle skolens elever fyldte godt i skolegården fra morgenstunden Alle skolens elever fyldte godt i skolegården fra morgenstunden
De sidste ansættelser faldt først på plads i uge 32. Derfor har det ikke været muligt at lægge elevernes skemaer på Forældre-/Elevintra. Det beklager vi naturligvis. Der vil de kommende dage blive sendt besked til klasser og årgangae med nye lærere og især hvor der er tale om ændrede tider på skemaet.
Samtidig gøres alle opmærksom på, at lektiecaféerne på alle årgange nu ikke længere er frivilligt. Det er af Folketinget vedtaget, at disse skal være en obligatorisk del af undervinsingen.
VELKOMMEN til alle elever og forældre til et nyt skoleår - og et forhåbentlig godt samarbejde.
Ingen aktuelle opslag