• Juelsminde Skole

6. klasserne på besøg i Oslo

Besøg på venskabsskolen, Gamlebyen Skole, i Oslo, samt på Kontiki-museet, skihopbakken Holmenkollen og chokoladefabrikken Freya er nogle af højdepunkterne i denne uge, hvor fyrre 6. klasseelever med tre lærere er på skolerejse til Norge.

Det norske og danske flag var hejst ved indgangen til Gamlebyen Skole Det norske og danske flag var hejst ved indgangen til Gamlebyen Skole
Efter besøg fra Norge i efteråret var spænding og gensynsglæde stor, da eleverne ankom til Gamlebyen Skole rtirsdag formiddag. De norske elever viste rundt på skolen, og derefter var der fælles lege og aktiviteter i skolegården og på skolens udeområder. Eftermiddagen var afsat til at se Kontikimuseet og Holmenkollen, hvor der var koldt og det regnede. Derefter gik turen med "Trikken" (sporvogn) hjem til vandrerhjemmet, Haraldsheim, til aftensmad og -hygge.
Onsdag var der fællestur til Hovudøya sammen med de norske elever og lærere. Der blev leget og spillet og ristet pølser i det fri. Eftermiddagen stod på strøgtur på Karl Johan Gatan og at se kongeslottet, inden det igen gik til Gamlebyen Skole, hvor norske forældre og elever havde forberedt et stort fælles spisebord for de danske gæster. Det blev en eksotisk oplevelse med mange forskellige madkulturer, fordi der på Gamlebyen Skole er mange to-sprogselever og -familier.
Torsdag er der besøg på Freya chokoladefabrikken og Vikelandparken, inden turen med færge og overnatning i kahytter går mod Danmark og Juelsminde igen.
    Lone Bøgh Aarslev Jacobsen den 29-05-2015
    6. klasse eleverne på Juelsminde Skole deltager i Folkekirkens Nødhjælps projekt "Bag Så Det Batter" - læs mere i vedhæftede pressemeddelelse.
    Karsten Damgaard den 27-05-2015
    4.-8. KL. FRI I FØRSTE TIME SIDSTE SKOLEDAG FREDAG 29. MAJ
    Traditionen tro indledes sidste skoledag for eleverne i 9. klasse med fælles morgenmad i Himmelrummet, og lige så traditionelt får lærerne i Hus 2 og 3 mulighed for at deltage sammen med eleverne.
    Derfor har eleverne i 4.-8. klasse FRI INDTIL KL: 9.00 fredag 29. maj.
    Herefter vil der være de traditionelle aktiviteter, vandpjaskeri og foldbold på udearealerne ved skolen, inden 9. klasse eleverne forlader skolen kl. 10.45.
    Eleverne i Hus 1 (0.-3. klasse) og Broen er ikke skemamæssigt berørt af sidste skoledag.
    Karsten Damgaard

Lone Bøgh Aarslev Jacobsen den 27-05-2015
    Information om skolebusser fra august 2015:

Siden januar 2015 er de fleste af kommunens skolebusruter åbnet som gratis busser. Denne ordning fortsætter uændret i det nye skoleår:

Følgende ruter er fortsat gratis:

Rute 1: Glud skoledistrikt
    Rute 2: Rårup skoledistrikt nord
    Rute 3: Rårup skoledistrikt syd
    Rute 4: Stenderup skoledistrikt
    Rute 5: Juelsminde skoledistrikt
    Rute 6: Hedensted skoledistrikt
    Rute 508: Tørring – Hammer – Sandvad - Tørring
    Rute 660: Lindved – Grejs – Holtum – Lindved
    Rute 661: Rask Mølle – Hornborg – Rask Mølle
    Rute 662: Rask Mølle-Flemming-Hvirring-Rask Mølle
    Rute 690: Merring – Korning – Hedensted
    Rute 691: Løsning – Kragelund – Øster Snede – Løsning
    Rute 692: Hedensted – Gl. Sole – Øster Snede – Hedensted
    Rute 698: Hedensted – Tørring
    Rute 701: Stouby-Hornum-Belle-Stouby
    Rute 702: Stouby - Barrit – Stouby

Man kan benytte ovenstående ruter uden at have buskort dertil og ruterne er åbne for alle.

På de øvrige Midttrafik ruter skal der fortsat betales.
    Skoleelever og andre brugere til de øvrige ruter og regionale ruter, skal som det kendes i dag, fortsat have et gyldigt rejsehjemmel i form af skolebuskort, rejsekort eller klippekort.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte:
    Hedensted Kommune, Kørselskoordinator Lars Oksbjerre, 7975 5112, lars.oksbjerre@hedensted.dk
  • 01-06-2015
  • 02-06-2015