• Juelsminde Skole

Spil Dansk dag på Juelsminde skole

I dag, mandag d. 6/11, afholdte vi Spil dansk dag på Juelsminde skole. Hele skolen, fra 0. til 10. årgang, var samlet i Himmelrummet for at synge et udvalg af danske sange fra "I Danmark er jeg født" over "Når lyset bryder frem" og "Skipper Klements morgensang" til "Volvo B18" plus mange flere.

Nyhed billede
Der var en skøn stemning og megen glæde ved at være fælles om at synge mange gode danske sange sammen, og man kunne høre sangene blive nynnet på gangene resten af dagen
  • Nico Henriksen den 20-11-2017
    Den 14. november tog skolens miljøråd til UNESCOs ungdomskonference om de 17 verdensmål. På konferencen skulle vores elever præsentere hvordan Juelsminde skole har arbejdet med de 17 verdensmål, samt få inspiration til hvordan vi i fremtiden kan leve op til verdensmålene.
    Da konferencens deltagere kom fra lande som Estland, Tyskland, Trinidad, Namibia og Indonesien skulle vores elever kommunikere på både engelsk og tysk.
    Det er meningen at skolens miljøråd, i samarbejde med ledelsen og skolens tekniske personale, skal finde løsninger til hvordan Juelsminde skole kan gøre vores del til at leve op til de 17 verensmål.
  • 30-11-2017
    Skole-/hjemsamtaler 5.A · 5A